Ajánlások-Vélemények

“Rengeteget köszönhetek Tündének, hiszen nemcsak értő módon hallgatta a problémáim hosszú időn keresztül, hanem kulcsokat is kaptam a kezembe. Új látásmódot nyertem, hogy a magam megoldásaira találjak rá. A mai napig alkalmazom a tőle tanult szemléletet, a másként látást. Nagyon hálás vagyok neki, köszönöm!” N. Gabriella (44 éves)

“Tünde, amellett hogy kedves, aranyos, nagyon jó szakember. Amikor elmentem hozzá, nagyon mély ponton volt az életem, nem érdekelt semmi, nem voltak céljaim, álmaim, önmagammal volt a legtöbb problémám, komoly önbizalomhiányom volt. Tünde olyan gondolkodás, szemléletmód változást ért el nálam pár hónap alatt, hogy már vannak céljaim, álmaim, szinte szárnyalok. Azt érzem, hogy bármit el tudok érni. Megtanultam kezelni a mélypontokat, és azt hogy tényleg mindenre a megoldás bennem van. Szóval, köszönöm Tünde, szerintem nem tudok elég hálás lenni neked! Bízom benne, hogy sok mindenkinek tudsz még segíteni megoldani a problémáit!” B. Anita (38 éves)

“Tünde mutatott rá arra, hogy minél mélyebb a gödör, minél jobban fáj, megvisel, annál nagyobb a feloldás. Örültem, hogy először hallottam azt, hogy nem baj ha sírok, zokogok és az sem számít mennyi ideig tart ez, mert nem baj, sőt inkább kemény lelki munka. Az érzéseinknek helye van és nekünk mutatnak valamit, magunkról!” K. Rita (43 éves)

“Emlékszem a legelső beszélgetésünkre, és ahogy utána éreztem magam. Ahogy az autómhoz sétáltam ki a parkolóba, mintha nem is ugyanazon az úton mentem volna előtte, egy sokkal könnyebb, pozitív energiákkal teli világ várt kint! … és ez a pozitív energiaszint a beszélgetéseink számával csak nőtt. Köszi a türelmet!” S. Anikó (32 éves)

“Kíváncsi voltam erre a fajta coachingra. Türelmes,ezetett rá a dolgaimra. Máshonnan néztem magamra, érdekes és fura is volt egyben. De nagyon jó volt kibeszélni. Szerintem fogok még menni. Köszönöm a türelmet!” T. Anita (44 éves)

“Kedves Tünde, úgy teszek ahogy tanácsoltad. Jó hogy felnyitottad a lelkem, máshogy látom már a dolgaimat. Elengedni valószínű soha nem tudom, de tudok örülni az életnek, meg annak hogy nincs feszültség bennem. Sokat segítettél. Rávilágítottál, hogy még a múltban élek, és ezzel a legnagyobb kárt magamnak okozom, ha nem lépek tovább. Köszönöm!” F. József (47 éves)

“Sokáig hezitáltam, mire rászántam magam, hogy elmenjek Tündéhez. Örülök, hogy rátaláltam. Azt hittem egyedül vagyok a problémáimmal. Azt hittem reménytelen a helyzetem, de Tünde reményt adott, hogy magamra találjak, és bár még nagyon az elején járok, de tudom, hogy rá mindig számíthatok, és egyszer teljes ember lehetek. Már az első alkalom után úgy éreztem, hogy valami más. Tünde szavai tudatosan és tudat alatt is formálják a gondolkodásomat. Most már tudom, hogy nem az az erős ember, aki takargatja az érzéseit, hanem az, aki megéli. Tünde nekem segít ebben. Házi feladatokkal is folyamatosan a fejlődésre ösztönöz. Lelkiismeretes, kedvességgel és rengeteg pozitív energiával segít az embereknek. Nagyon hálás vagyok!” Sz. Alexandra (26 éves)

„Az első alkalom után már nagy fordulatot vettem én is, és a körülöttem lévő világ. Minden olyan könnyűnek tűnt. Lehet azért, mert úgy döntöttem, hogy leszámolok a démonjaimmal, amelyek régóta kísértenek. Ebben a nagy utazásban úgy döntöttem, hogy Tündét fogom választani magam mellé, mint útitárs. Ő ugyan nem küzdhet helyettem, de segít a megoldást és a jó utat megtalálni. Ha bárkinek elege van a démonjaiból és úgy érzi túl nehéz egyedül, bátran ajánlom őt. Köszönöm a lehetőséget!” V. Sándor (18 éves)

Pár éve ismerem Tündét személyesen, folyamatosan követtem szakmai útját, tudom, hogy milyen hihetetlenül gyengéd határozottsággal terelgeti az embereket, hogy rátaláljanak a saját életük útjára. Amikor rászántam magam, hogy elmenjek Tündéhez tanácsot kérni, éppen egy olyan élethelyzetben voltam, amit mindenáron meg akartam javítani. Előtte nagyon sok módszerrel próbálkoztam és mégsem sikerül megoldást találnom. Tehát utolsó lehetőségként felkerestem és már az első alkalom után szembesültem a problémám gyökerével, majd a következő találkozások alkalmával megmutatott egy másfajta gondolkodási módot, amivel átléptem azon a bizonyos küszöbön és azóta merem a saját életem élni. Végre megértettem, hogy hogyan lépjek ki a komfortzónámból úgy, hogy biztonságos legyen számomra, és azt is, hogy mindig van másik lehetőség. Hálásan köszönöm! M. Ildikó (49 éves)

Nagyon sok erőt és sok új aspektust mutatott meg a Tünde a párkapcsolati kérdésekben. Az régi mintákat döntötte romba, ami már nem tud jól működni a mai világunkban! Sok figyelmet és tanácsot kaptam tőle, amit be tudtam építeni a hétköznapjaimba, ezáltal mertem megismerni és engedni azt a részeimet, amit eddig nem mertem megélni! Sok köszönet és hála ezért Tünde! K. Erzsébet (34 éves)

5 hozzászólás “Ajánlások-Vélemények” bejegyzéshez

  1. Köszönöm az értékes hozzászólásokat, véleményeteket. Nagyon hálás vagyok, amiért visszaigazolást kaptam arról, amit teszek és ahogy teszem.

  2. Hiszem, hogy nincsenek véletlen találkozások! Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Tündét,a vele folytatott beszélgetéseink mindig bensőségesek. Empatikusságával és szakmai felkészültségével segít könnyebben bevenni az élet adta kanyarokat. <3 V. T. Szilvi

  3. A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Köszönök mindent! A.K. 35

  4. Nagyjabol 2 éve ismerem Tündit, végigkísért sok eseményt az életemben. Nagyon pozitív es stabil személy, kedvelem hogy a párkapcsolati problémák során az ésszerűség, a női lágyság és elfogadás egyfajta ötvözetét ajánlja. A problémás helyzeteket általában próbáltam saját bőrömön megtapasztalni, nem hittem, hogy az ajánlása teljesen helytálló, de végül mindig bebizonyosodott, hogy Tündi gondolata a probléma alakulásával kapcsolatban pontosan úgy történt. Ösztönösen érzi, ráhangolódik a másik félre. Köszönöm!

  5. Az életemben keletkezett súlyos krízishelyzetnél úgy éreztem, hogy szükségem van szakértői segítségre , aki meg fog bennem olyat látni, amire én nem mertem rá tekinteni korábban, és elnyomtam hosszú időn keresztül. Közel 1 éve, hogy találkoztam Tündével, és azóta radikálisan változik az életem felfelé ívelő irányba. Az első óránál meg tudtam nyílni előtte, és mindenről képes voltam őszintén beszélni, mivel sugárzott belőle az együttérzés . A betekintő együttérzése arra is rávilágított, hogy magam életére is kezdjek el empátiát és türelmet gyakorolni. Meglátott bennem egy olyan energiaforrást, amiről nem hittem volna, hogy bennem rejlik mélyen, de sikerült felhozni a felszínre neki köszönhetően. Munkám továbbra is van magammal, de hiszem azt, hogy egy olyan személy, aki ennyire velem van minden percben, nagy segítség az életemben, abból a szempontból, hogy azzá váljak, akivel válni szeretnék. Mertem segítséget kérni, használom a beszélteket, amiket sorozatba beültetek az életembe, és az eredményeket folyamatosan látom az elmúlt időben. Nagyon hálás vagyok, és köszönök minden beszélgetésért.
    Cs.Zsolt (34 éves)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük