Bemutatkozás

Szabó Tünde

Paradox-Pszichológia Szakember
Mediátor & Coach
OH kártya instruktor

Attól, hogy az életünket színesre magyarázzuk, az önhazugságaink által, addig a tények fekete-fehér valósága mindennap bekopogtat az ajtón.

Ez az a mondat, ami miatt elkezdtem az emberi lélekkel foglalkozni.  Az érdekel, hogy mi van az ember mögött igazából, és nem az, amit mutat magából a külvilágnak.  Persze a fenti idézetemtől én sem különböztem régen, de nem tudtam megfogalmazni, hogy mi is a bajom valójában. Ez idáig. Nem kis lelki munka az embernek megismernie saját magát, a gondolkodását és az ahhoz kapcsolódó érzéseit megérteni.  De sikerült.

Az élet bölcsessége ott kezdődik, mikor felismerem, hogy mi történik velem, amikor szembe merek nézni a tényekkel, és elgondolkodom a miértekről. A tapasztalataink jó iránymutatók, az életünkben mutatkozó elakadásokról, az ismétlődő események sorozata egy nagyon jó tükör a valóságunkra. Az önismeret ott kezdődik, mikor a gondolataim természetére rálátok, és mint kívülálló nézem az életem eseményeit, tisztán és őszintén.

Az életünk folyamatos változásban van, és ehhez a gondolkodásunknak, berögzött viselkedésünknek is alkalmazkodni kell. A nyugalom akkor van a lelkünkben, amikor a gondolataink összhangban vannak a szavainkkal, amit kimondunk, és a szavaink összhangban vannak a cselekedeteinkkel, vagyis a tényekkel, amit élünk. Ehhez őszinteség kell, bátorság és igény a változtatásra.

Az első konzultáció díjmentes, ami egy kötetlen ismerkedős beszélgetést foglal magában 60 percben, most már Skype-on is!

Monogram

 

 

 

Paradox-pszichológia szakemberek

Oklevél

 

 

 

 

 

 

 

Oklevél

 

 

 

 

 

 

 

 

Oklevél

Oklevél

Oklevél