Az ellenállás jelzése

Psziché -Lélek -Spirit -Életerő -Szellem, mind ugyanazt a fogalmat takarják, és megértésük kulcsa az érzéseinkben keresendő.
Az érzéseinket pedig a gondolataink segítségével tudjuk beazonosítani.

Ha megakarod érteni magad, csak figyeld az érzéseidet, ki, mit vált ki belőled, és figyeld az azt követő gondolatsoraidat.
A megoldás ott van benned, és az élethelyzeted az, ami hozzásegít a megértéséhez.
Minél nagyobb az ellenállásod valamivel kapcsolatban, annál biztosabb lehetsz benne, hogy ott van dolgod magaddal.

Az érzéseid Rólad szólnak, és soha nem a másikról. Neked van vele dolgod, mert benned jött fel, neked mutat valamit, amit nem akarsz észrevenni magadban, mert fájdalmas, ezért a másikra vetítet, róla gondolod azt, ami Te vagy és a tiéd.  A másik ember csupán segít azzal, még ha nem is tudatosan, hogy a felszínre hozza belőled a viselkedésével vagy egy-egy mondatával, mozdulatával, ami betalál. 

Az érzéseid Te magad Vagy, minél könnyebben elfogadod ezt a tényt, annál könnyebben szabadulsz az érzéstől, ami feszít.

Ha ellenállsz az érzésnek, ami feltörni készül belőled, akkor cipeled tovább, és előbb vagy utóbb másvalaki újból aktiválja benned, addig – addig kapod, amíg végül feladod az ellenállásodat és megéled azt a fájdalmat, ami elől egész életedben menekültél!

Figyeld az érzéseidet, mert abban minden múltunk, érzelmi csomagunk benne van, amit a jelen eseményei és szituációi aktiválnak be, hogy megéljük őket újból és végül megoldódjanak, feloldódjanak bennünk, meggyógyítva a sérült részt az életünkben!

Egyszer muszáj lesz végre megállni, és felvállalni azt aki vagy, szerepek és megalkuvás helyett. Amíg ellenállás van benned, addig nem mersz még Önmagad lenni, pedig a Léleknek ez az egyetlen feladata!