Az egyedüllét

Az egyedüllét értelme, hogy végre megtanulod szeretni és tisztelni magad úgy, mint még soha senki!
Nem várod, nem kéred senkitől, mert megadod magadnak azt, amit érdemelsz, de ezt a külvilágban soha nem fogod megtalálni, mert ez bent van a saját szívedben, önmagadban!
Innentől kezdve nem magyarázkodsz, nem akarsz megfelelni senkinek, nem érdekel mások véleménye, mert többé nem függsz a visszajelzéseiktől, mert szereted magad és boldog vagy attól hogy létezel!

Aki nem szereti saját magát, az a másik embert akarja a saját képére formálni, a világot akarja átrendezni úgy, hogy neki megfelelő legyen, mert akkor érzi hogy szeretve van. De ez képtelenség.

Aki nem szereti saját magát, az meg akar felelni a másiknak, hogy szeretve érezze magát, felaprózza magát, hogy mindenkinek jó legyen. De ez is képtelenség.

A végén mind a két típus a magányba sodródik, mert nem lehet mindenkit irányítani és nem lehet mindenkinek megfelelni sem. Örökös harc, elégedetlenség, kudarc és csalódottság lesz az eredménye. Egyszer eljön az idő, mikor Magadra kell találnod, mert elveszel, senkivé válsz és a végén azt sem tudod ki vagy és mit akarsz.

Engedd el az irányítást vagy a megfelelést és keresd meg Önmagad, azt hogy neked mi a jó, mi okoz örömet, és vedd körbe magad olyan emberekkel, akik úgy szeretnek ahogy vagy, akik nem akarnak megváltoztatni, nem téged hibáztatnak a saját gyengeségeikért, látják az értékeidet, megértenek, tisztelnek és úgy fogadnak el ahogy születtél.

A Te felelősség már csak az, hogy milyen emberekkel kapcsolódsz, mert azt már te választod, téged minősít, hogy kiket engedsz magadhoz közel és kinek a véleményére adsz, kinek engedsz befolyást a saját életedre. Ha elkezded szeretni magad, akkor már a körülötted lévők is szeretni fognak, mert már csak azok maradnak melletted!